001 1

Om oss

Paclab är ett företag med etiketter och förpackningar i fokus. Vår över 15 år långa långa erfarenhet inom branschen är till god hjälp för att finna rätt lösningar till våra kunder. Vi är marknadens snabbaste aktör alltifrån kostnadsbild, projektstart, provtryck till leverans.

Vårt fokus ligger främst på etiketter till högprofilerade varumärken som ställer höga krav på design, kvalitet och miljö. Ju mer avancerad etikett desto mer intressant blir vi som partner.

Vi har en stark meritlista med många nöjda kunder under lång tid där krav ställs på något extra.

Vi jobbar långsiktigt med ett fåtal högt prioriterade kunder, där vi känner kunden väl och förstår branschen kunden verkar inom. Våra leveranstider är korta, och vi kan ibland hjälpa våra kunder att få fram snabba lösningar på till synes omöjliga problem. Detta eftersom vi har hög tillgänglighet och optimerar flödet mellan oss som leverantör och kunden, vilket i förlängningen sparar tid och resurser.

Vår styrka är, till skillnad från större aktörer, att kunna prioritera varje kund för att finna den mest optimala lösningen för varje unikt projekt.

002
003

Miljö/hållbarhet

Fokus på dessa frågor ökar ständigt, och här arbetar vi för att ligga i framkant med de senaste lösningarna för att möta de nya kraven.

Kreativa lösningar, som att använda etikettmaterial baserade på restprodukter från skogsbruket i vår del av världen, blir allt vanligare. Funktionellt och estetiskt fungerar de materialen lika bra som ett fossilbaserat material, men med den stora fördelen att det kommer från en 100% förnybar källa.

Produktionen har både certifikat för kvalitet IS0 9001:2015 och miljö 14001. Välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer!